Youtube csatornánk: youtube.com/@kritikan.feluli

Kritikán felüli

Kritikán felüli

HARCOSOK KLUBJA (Fight Club) - Apu ökölbe szorult keze vagyok | Kritikán felüli

2022. augusztus 12. - attticus

A mai adásban egy kedves barátunkkal, Benedekkel tárgyaltuk ki David Fincher provokatív filmje, a Harcosok klubja által felvetett legfontosabb problémákat. Ezúton is köszönjük, hogy vállalta a felkérést!

Amennyiben támogatni szeretnél minket, iratkozz fel a csatornánkra!

"A történetet egy jól szituált, de cinikus és kiábrándult fiatalember meséli el. Nevét nem tudjuk, néha Jacknek (Edward Norton) hívja magát. Önismereti terápiás csoportokba jár, mégsem kerül közelebb valódi énjéhez és embertársaihoz. Véletlenül összeismerkedik Tylerrel (Brad Pitt), akiben felfedezi hiányzó tulajdonságait. Tyler egy különös, titkos társaság megalapításával próbál megszállottan úrrá lenni a világ káoszán. A Harcosok Klubjának híre hamar elterjed a túl hamar meggazdagodott menedzser nemzedék tagjai között, akik egyre intenzívebb élményekre várnak. Az egyetlen, aki a két rokonlélek közé ékelődik, egy nő. Marla (Helena Bonham Carter) kétségbe vonja Tyler erőltetetten férfias ideológiáját." (port.hu)

Csatlakozz ► https://tinyurl.com/4skvb4be

Spotify ► https://open.spotify.com/show/0an0pOyxUQPK04XMIgB2KE

Google podcast ► https://tinyurl.com/mp2n4rrd

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsupszkulcs.blog.hu/api/trackback/id/tr1317906997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása