Youtube csatornánk: youtube.com/@kritikan.feluli

Kritikán felüli

Kritikán felüli

Ha van Isten... Mielőtt felkel a Nap

2022. november 10. - attticus

Youtube short

infszu_large.png

Richard Linklater romantikus filmjének, a Mielőtt felkel a Nap-nak felvetései. Főszereplők: Jesse (Ethan Hawke) és Celine (Julie Delpy).

További videóink a filmről:

Miért izgi kukkolni? Mielőtt felkel a Nap kritika és beszélgetés --> https://youtu.be/aOveeW982I0

Miért az egyik legizgalmasabb romantikus film a Mielőtt felkel a Nap? | Kritikán felüli --> https://youtu.be/g7XgBTZCWxw

"Jesse (Ethan Hawke), az amerikai srác, és Celine (Julie Delpy), a francia végzős diáklány a Budapestről Bécsbe tartó vonaton ismerkednek össze. A két fiatal kellemesen elbeszélget az út során, melynek következtében a fiú arra kéri a lányt, tartson vele a bécsi éjszakában. Celine belemegy a dologba és a két fiatal együtt tölti azt a néhány órát, amely a reggelig még hátravan. Kapcsolatuk végül elsöprő szerelemben teljesedik ki, csakhogy napkeltekor el kell válniuk."

#shorts #romantic #beforesunrise

A bejegyzés trackback címe:

https://zsupszkulcs.blog.hu/api/trackback/id/tr3417975426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása