Youtube csatornánk: youtube.com/@kritikan.feluli

Kritikán felüli

Kritikán felüli

NE BASZTASD A MAJMOT! - Nope (Nem) Jordan Peele legújabb horrorfilmje

2022. szeptember 09. - attticus

Jordan Peele idei horrorfilmjéről, a Nope-ról beszélgettünk. Témáink többek között: műfajkeveredés (ufo-scifi, vígjáték, horror) és -dekonstrukció, kizsákmányolás, rasszizmus, filmtörténet, látványéhség, hübrisz.

"Hogy hívjuk a rossz csodát?"

Az Oscar-díjas Jordan Peele szétszedte és újraértelmezte a modern horrort a Tűnj el! és a Mi című filmjeivel. Most a nyári mozi fogalmát gondolta újra az új pop-rémálommal, a NEM nagyívű horrorjával.

A főszereplő újfent Daniel Kaluuya (Tűnj el!, Judás és a Fekete Messiás), hozzá csatlakozik Keke Palmer (A Wall Street pillangói, Alice) és az Oscar-jelölt Steven Yeun (Minari, Okja), akik annak a kaliforniai szurdoknak a lakói, amely tanúja egy hátborzongató felfedezésnek.

 

#nope #jordanpeele #ufoキャッチャー

A bejegyzés trackback címe:

https://zsupszkulcs.blog.hu/api/trackback/id/tr2417927497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása